Beoordelingen van Nieuw China Marum

Recente recensies van Nieuw China Marum

5 sterren na 38 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Vlot op kunnen halen! Heerlijk eten, genoeg keuze en hoeveelheid is perfect!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

We waren amper binnen en liepen nog richting de toonbank. Mevr China riep ons toe of we online hadden besteld. Misschien even een goedenavond en wachten tot we stilstaan.....eten stond klaar op aangegeven tijd en was erg lekker!

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, vriendelijk personeel

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super dat je het nu online kunt bestellen, met een tijdstip dat past. Eten was super lekker, heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

online besteld, stond klaar toen ik het af kwam halen. Eten was heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te bestellen. Het eten was op de gewenste tijd klaar en nog lekker ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, bestelling keurig op tijd en het eten was heerlijk.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds lekker! En heerlijk gesmuld met mijn vader. Ook leuk om Mw. Chi, mijn oude bazin van 20+ jaar terug weer eens te zien en te spreken! :)

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

klaar op de afgesproken tijd en lekker, zoals al jaren!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Lekker eten top service snel ,ben heel blij mee 🤗🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijker bestellen via de site, betaald via Ideal. De bestelling stond klaar dus binnen 1 minuut stond ik met lekker eten weer buit. Helemaal top, het eten is erg goed en de porties ruim.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Zou wel willen weten welke gerechten vegetarisch zijn... deze x hadden we er ei bij, maar is dat het enige vegetarische? Vr gr Marjoke Nazari

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren.goed tevreden

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de gebakken bananen er niet bij, en die zouden er volgens menu wel bij horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk! Vrienden uit Peize komen altijd graag bij ons eten in verband met het lekkere Chinese eten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, van uitstekende kwaliteit. Aardige mensen.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd klaar. Ik miste alleen de kroepoek

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Bedankt

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten met de famiie.Altijd lekker en goed op temperatuur bij jjllie.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en het smaakte weer heerlijk

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prima, heeerlijk gegeten!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bereid. menu 1 voor 2 personen genoeg voor ons met 2 volwassenen en 2 kids.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima en bij aankomst stond het eten dat besteld was op besteltijd al klaar

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld vriendelijke bediening.

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De beste Chinees in de regio.

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer eten afgehaald en dat is niet geweldig bevallen. De 4 mini loempia's die ik direct na afhaal in de auto at, waren koud en taai. Ik bestelde een nasi Rames en kreeg witte rijst met rendang waarvan de dikke brokken vlees van slechte kwaliteit, vet en taai, de kool en boontjes doorgekookt en niet erg smakelijk. Het zakje met noten en uitjes die bij dit gerecht horen was gruis met bovenop wat hele nootjes.. De bani pangang was redelijk te eten maar ook taai vlees en de bestelde nasi zat er niet bij.. Ik had er ook een kleine portie mihoen bij besteld en dat was het enige wat smakelijk en vers was. Ik zal niet weer jij dit restaurant eten bestellen.

Reactie van Nieuw China:Beste Jetske, Bedankt voor het plaatsen van de uitgebreide reactie. Wij betreuren het dat u ontevreden bent over de bestelde gerechten. We streven er naar de kwaliteit van onze gerechten hoog te houden en nodigen u uit om knapperige mini loempia's bij ons te komen proeven. (Wat de ontbrekende nasi betreft, in uw bestelling zie ik dat u deze heeft vervangen door een kleine mihoen)

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We just moved to Marum. The Szechuan rijstafel is the best Chinese that I've had in the Netherlands (and my Dutch husband agreed). Definitely a happy family here! :)

Reactie van Nieuw China:Hi Claire, first of all: welcome to Marum :) We hope you and your family enjoy living in Marum. We are delighted you took the time to write us your positive feedback. Thank you so much! We hope to welcome you again in our restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijdstip klaar.

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niks mis mee! Goed gevulde bakken!

Reactie van Nieuw China:Hartelijk dank voor uw reactie!